Kanakaalilaatikko

Leikkaa kaali suikaleiksi ja hienonna sipuli.

pane riisit kiehumaan lihaliemeen suurehkoon kattilaan.

Lisää joukkoon hienonnettu kaali ja sipuli.

Hauduta hiljalleen n.15 min välillä sekoittaen.

paista kana ja sekoita se muiden aineiden joukkoon ja hauduta vielä hetki.

mausta seos ja kaada se voideltuun vuokaan.

kypsennä 175-asteisessa uunissa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2256 grammaa

Epica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)443g576kcal79.8g9.8g27g0.4g
Keräkaali, 100g1108g266kcal13.3g37.7g2.2g23.3g
Puuroriisi (Myllynparas), annos 85g94g321kcal6.2g75.4g0.5g2.2g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 665g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 122g37kcal1.5g5.9g0.2g2.1g
Siirappi 67g201kcal0.1g49.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2806kcal202g356.2g60.2g56g
Valittu annoskoko2500g1403kcal101g178.1g30.1g28g
Annoskoko puolitettuna1250g702kcal50.5g89.1g15.1g14g
Arvot/100g100g56kcal4g7.1g1.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147201