Tomaatti-uunikala

Nosta seitipalat laakeaan uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa ensin 15 minuuttia.

Viipaloi tomaatit ja levitä kalojen päälle.

Pirskota päälle öljy.

Murenna tai leikkaa leipäviipaleet hienoksi ja ripottele juustoraasteen kanssa pinnalle.

Jatka paistamista 15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ripottele pinnalle tuoretta basilikaaja tarjoile keitetyn riisin tai perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Temobox

Niksu84 sanoi...

Tämä oli niin hyvää ja niin helppoa :)

maanantai 11.10.2010 klo 21:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 1029g798kcal180.7g0g7.2g0g
Tomaatti 965g220kcal5.4g33.3g2.9g13.5g
Öljy77g694kcal0g0g77.2g0g
Sekaleipä, vaalea, vesi, vehnäjauho, vehnärouhe 154g412kcal13.1g71.4g6.5g5.9g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.257g718kcal77.2g3.9g43.7g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5.1g14kcal0.6g2g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5712kcal554g221.2g275.4g41.6g
Valittu annoskoko2500g2856kcal277g110.6g137.7g20.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1428kcal138.5g55.3g68.9g10.4g
Arvot/100g100g114kcal11.1g4.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147221