Pannukakku - jauheliha-aurajuusto-sipuli-oltermanni

Pannukakkupohja

8 dl maitoa
4 munaa
4 dl jauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
20 g juoksevaa margariinia

Täytteeksi
400 g jauhalihaa
1 pieni sipuli
pala purjosipulia
60 g aurajuustoa
100 g juustoraastetta (Oltermanni)

Margariini taikinassa tekee pinnan rapeammaksi, mutta voi jättää poiskin.

Leivinpaperi pellille, voitelu auttaa pannukakun irtoamisessa.

Anna taikinan turvota 1/2 tuntia, ennen paistamista.

Pohjaa voi paistaa hetken, ennen kuin laittaa täytteen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1064g485kcal31.9g51.1g16g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g266g378kcal33.2g0.8g27.4g0g
Puolikarkea vehnäjauho (Rainbow), annos 100g346g1210kcal44.9g242g7.3g0g
Leivinjauhe 6.6g12kcal0.3g2.5g0g0g
Suola, annos 3g6.6g0kcal0g0g0g0g
Margariini, Flora Kevyt 40%, 5g, 1tl (400g paketti)27g101kcal0.1g1.7g10.6g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 532g735kcal99.7g0g37.2g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Purjosipuli 27g6.1kcal0.5g0.6g0.1g0.6g
Aurajuusto (Valio), annos 17g80g271kcal16g0g23.1g0g
Oltermanni 17%106g287kcal31.9g0g18.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6991kcal518g601.2g279.8g2.6g
Valittu annoskoko2500g3495kcal259g300.6g139.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1748kcal129.5g150.3g70g0.7g
Arvot/100g100g140kcal10.4g12g5.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147506