Soija-makaronilaatikko

Valmistetaan kuten kaikki makaroonilaatikot.

Keitä makaronit suolavedessä ja turvota soijarouhe toisessa vedessä.

Siivilöi makaronit ja sekoita soijarouheeseen haluamasi mausteet.

Lado vuokaan jossa vähän öljyä, ripottele sekaan pilkottua porkkanaa ja sörssä sekaasin.

Sitte tee maidosta ja munasta sinne liemi, laimenna vedellä jos et halua "seinämaista" makaroonilaatikkoa.

Paista sillee sopivasti ja syö.
Kun aterian jakaa kolmeen osaan, kaloreita tulee about 400 kcal, tai jos jaat annoksen neljään, kaloreita tulee noin 250 .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 267g113kcal26.2g1.1g0.3g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 889g858kcal26.8g174.1g2.8g8.8g
Soijajauho vähärasvainen 56g217kcal25.2g15.8g4g8g
Porkkana, keskikokoinen 65g144g40kcal0.9g8.6g0.3g3.6g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen444g147kcal14.7g21.8g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g222g718kcal111.1g66.7g1.1g12.2g
Makaroni, keitetty, suolaa 222g215kcal6.7g43.5g0.7g2.2g
Vesi222g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 33g295kcal0g0g33.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5205kcal423.2g663.2g85g69.6g
Valittu annoskoko2500g2603kcal211.6g331.6g42.5g34.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1301kcal105.8g165.8g21.3g17.4g
Arvot/100g100g104kcal8.5g13.3g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148297