Tonnikala-kesäkurpitsakastike

1. kuullota sipuli ja valkosipuli
2. lisää pannulle raastettu kesäkurpitsa ja valutettu tonnikala.

Paista hetki.

3. Lisää paseerattu tomaatti ja anna kiehahtaa.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla.

4. Lopuksi lisää ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 719g130kcal4g18g2.9g5g
Sipuli (kuorittu)144g39kcal1.9g6.9g0.3g2.4g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Tonnikala öljyssä 540g1024kcal146.3g0g48.6g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g719g180kcal9.4g30.2g1.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%360g576kcal9.7g9.7g54g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3935kcal345.4g135.4g214.6g15.6g
Valittu annoskoko2500g1968kcal172.7g67.7g107.3g7.8g
Annoskoko puolitettuna1250g984kcal86.4g33.9g53.7g3.9g
Arvot/100g100g79kcal6.9g2.7g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149730