Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 1632g3188kcal305.1g0g220.3g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g680g748kcal15.6g27.2g68g0g
Tilli, tuore 163g49kcal6g1.5g1.3g3.4g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g8.2g14kcal0.7g2.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7998kcal654.8g62.6g579.4g6.8g
Valittu annoskoko2500g3999kcal327.4g31.3g289.7g3.4g
Annoskoko puolitettuna1250g2000kcal163.7g15.7g144.9g1.7g
Arvot/100g100g160kcal13.1g1.3g11.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676