Rosollikeitto

Keitä rosolliaineet lihaliemessä kypsiksi.

Soseuta sauvalla, lisää ranskankerma ja tarkista maku.

Tää ohje oli viime joulun jälkeen jossain lehdessä.

Ei kannata tehdä etikkapunajuuri-rosollista, tulee tosi ihmeellisen makuinen seos.

Itse keitetyistä tulee tosi hyvää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rosolli, ei kastiketta ,ei silliä 1032g398kcal8.9g80.6g1.7g18.5g
Vesi1032g0kcal0g0g0g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g413g512kcal13.2g16.9g43.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi23g64kcal2g1.6g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1946kcal48.2g198.2g100.6g37g
Valittu annoskoko2500g973kcal24.1g99.1g50.3g18.5g
Annoskoko puolitettuna1250g487kcal12.1g49.6g25.2g9.3g
Arvot/100g100g39kcal1g4g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152153