Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g1555g4075kcal270.6g0g311g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g136g408kcal4.8g6.1g40.8g0g
Sipuli (kuorittu)214g58kcal2.8g10.3g0.4g3.6g
Valkosipuli 31g34kcal2.5g5.1g0.2g0.7g
Korppujauho 78g285kcal8.2g58.2g0.8g4.1g
Vesi389g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 97g860kcal0g0g97.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11437kcal577.8g159.4g900.8g16.8g
Valittu annoskoko2500g5719kcal288.9g79.7g450.4g8.4g
Annoskoko puolitettuna1250g2859kcal144.5g39.9g225.2g4.2g
Arvot/100g100g229kcal11.6g3.2g18g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807