Broileria pekoninyytiss

Ota rintafileet ajoissa huoneenlämpöön.

Hiero niihin currytahnaa joka puolelle, tai kiehauta currymaustetta voissa ja käytä sitä.

Levitä pekonisuikaleet uunivuokaan, ja laita fileet niiden päälle.

Ripottele fileiden päälle homejuustoa.

Käännä pekonisuialeiden päät fileiden päälle.

Uuni 180 astettan. 45 min. Tarjoile esim.

höyrytettyjen parsakaalipalojenja ruusukaalien kanssa valkosipulivoisulan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 1667g1785kcal385g0g25g0g
Currytahna punainen133g347kcal2.8g12.1g32g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]567g1913kcal68g0g209.7g0g
Aurajuusto133g453kcal26.7g0g38.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8996kcal965g24.2g610.8g0g
Valittu annoskoko2500g4498kcal482.5g12.1g305.4g0g
Annoskoko puolitettuna1250g2249kcal241.3g6.1g152.7g0g
Arvot/100g100g180kcal19.3g0.5g12.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153996