Mailon pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää ensin suola ja öljy ja sitten jauhoja vähän kerralla.

Kohota.

Jos käytät kuivahiivaa, sekoita 1 pss pieneen määrään jauhoja.

Kaulitse sopivankokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 578 grammaa

Alppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi865g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 147g110kcal19.3g1.6g0.6g10.1g
Suola, annos 3g22g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 61g535kcal0g0g60.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1406g4823kcal143.2g984g16.9g49.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10936kcal325g1971.2g156g118.6g
Valittu annoskoko2500g5468kcal162.5g985.6g78g59.3g
Annoskoko puolitettuna1250g2734kcal81.3g492.8g39g29.7g
Arvot/100g100g219kcal6.5g39.4g3.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154049