Kimmon Nakkikeitto

Laita 1,5 l vettä ja paistinpannu kuumenemaan.

Pilko 6 keskikokoista perunaa pieniksi ja laita kiehuvaan suolaveteen.

Pilko perunoiden kypsyessä 15 kalkkunanakkia pieniksi ja ruskista ne pannulla.

Kaada nakit ja kaksi lihaliemikuutiota pataan.

Kun perunat tuntuvat haarukalla viittä vaille kypsiltä, kaada sekaan 1-2 pussia keittojuureksia.

Odota pari minuuttia ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Juhanii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunanakki Atria 5%857g857kcal102.8g22.3g41.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi11g32kcal1g0.8g2.6g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1224g734kcal18.4g159.1g1.2g11g
Keittojuurekset, Rainbow408g102kcal3.7g19.6g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3450kcal251.8g403.6g92.2g22g
Valittu annoskoko2500g1725kcal125.9g201.8g46.1g11g
Annoskoko puolitettuna1250g863kcal63g100.9g23.1g5.5g
Arvot/100g100g69kcal5g8.1g1.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154645