Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen1471g4147kcal160.3g714.7g100g45.6g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g500g2000kcal27.5g22g200g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g529g2049kcal79.4g15.9g185.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g16392kcal534.4g1505.2g970.6g91.2g
Valittu annoskoko2500g8196kcal267.2g752.6g485.3g45.6g
Annoskoko puolitettuna1250g4098kcal133.6g376.3g242.7g22.8g
Arvot/100g100g328kcal10.7g30.1g19.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890