Jauhelihamureke Laurendo Special Laurendo Al Meira

Laita kulhoon n.400 g tuoretta naudan paistijauhelihaa (7%,vähärasvainen).

Riko kolme kananmunaa jauhelihan sekaan, laita 125 g Valion vähärasvaista maitorahkaa, kuori ja pilko kaksi pientä sipulia (75g) ja yksi valkosipulin kynsi (7g).

Sekoita taikina huolellisesti, laita esim.

leivinpaperin päälle ja "taputtele" tasaiseksi.

Kieritä kuin kääretorttu ja laita 175 C uuniin n.40-60 min ajaksi.

Tarjoile.

(Vuokaan voit laittaa ´kyyytipojaksi´porkkanan siivuja, jotka tuovat makua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%1279g1778kcal243g0g89.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu528g665kcal58g1.6g47.5g0g
Maitorahka, Valio, 0,3400g260kcal44g16.8g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 22g24kcal1.8g3.6g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5582kcal699.8g67g277.6g9.2g
Valittu annoskoko2500g2791kcal349.9g33.5g138.8g4.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1395kcal175g16.8g69.4g2.3g
Arvot/100g100g112kcal14g1.3g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161701