Purjoperunakeitto

Perunoita 700g
purjoa 450g
vettä 1 litra
maustamiseen:
suola
valkosipuli
mustapippuri
chilipalko
basilika

Pestyt, pilkotut perunat ja purjo sekä mausteet keitetään n 20-30 min pehmeiksi ja soseutetaan.

Lisää keittolautaselliselle raejuustoa tai tuorejuustoa makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tuulasinikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1159g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g811g487kcal12.2g105.5g0.8g7.3g
Purjosipuli 522g119kcal9.4g12.5g1g11g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8.1g8.4kcal0.6g1.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1229kcal44.4g238.6g3.6g37g
Valittu annoskoko2500g615kcal22.2g119.3g1.8g18.5g
Annoskoko puolitettuna1250g307kcal11.1g59.7g0.9g9.3g
Arvot/100g100g25kcal0.9g4.8g0.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162850