Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli rypsiöljyssä.

Laita juurekset kiehumaan kasvisfondilla maustettuun veteen.

Lisää tomaattikastike ja ruskistettu jauheliha.

Anna kiehua hiljalleen 15-20 min. Mausta ja ripottele päälle runsaasti tuoretta basilikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Nasu58
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen810g1126kcal153.9g0g56.7g0g
Keittojuurekset, Pirkka (porkkana, lanttu, selleri, palsternakka, purjo, persilja)810g243kcal8.9g43.7g1.6g0g
Sipuli 162g49kcal2g7.8g0.3g2.8g
Heinz tomato frito (Heinz), annos 400g648g635kcal13.6g90.7g24g0g
Rypsiöljy 41g358kcal0g0g40.5g0g
Basilika, tuore 21g5.7kcal0.7g0.2g0.2g0.3g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)8.1g8.1kcal0.6g1.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4850kcal359.4g287.6g246.6g6.6g
Valittu annoskoko2500g2425kcal179.7g143.8g123.3g3.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1213kcal89.9g71.9g61.7g1.7g
Arvot/100g100g97kcal7.2g5.8g4.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163210