Sienirisotto

Sillpua sipulit ja kuullota oliiviöljyssä.

Pane sekaan riisi ja silputut sienet.

Jatka kuullottamista hetki.

Lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Hauduta 15 minuuttia.

Lisää lopuksi kerma ja juustoraaste.

Mausta pippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Ruonala74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.7g2.8g0.1g1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Risottoriisi (Risella), 60g404g1413kcal32.3g302.8g6.9g12.1g
Vesi1154g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g32g39kcal0.8g1.9g2.9g0.5g
Herkkusieni, tuore Pirkka231g58kcal5.8g6.9g0.5g0g
Ruokakerma 5%, Valio29g19kcal0.4g1.2g1.4g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g577g1500kcal173.1g11.5g86.5g0g
Mustapippuri, annos 1g1.2g2.6kcal0.1g0.4g0g0g
Oliiviöljy 5.8g51kcal0g0g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6214kcal427.8g658g208.4g27.6g
Valittu annoskoko2500g3107kcal213.9g329g104.2g13.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1554kcal107g164.5g52.1g6.9g
Arvot/100g100g124kcal8.6g13.2g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164315