Sieni-pekoni kastike VHH

Kuullota sipuli ja pekoni pannussa, lisää voi ja sienet ja jatka paistamista kohtuullisella lämmöllä siten ettei sipulit pala.

Lisää osa kasvisliemestä sekaan, kun sienet ovat saaneet väriä.

Lisää loput kasvis-ja lihaliemet (lihaliemi syntyy samalla kun paistat pihvit toisella pannulla ja huuhdot paiston jälkeen pienellä vesimäärällä mehut pannusta, tässä kohtaa voi hyvin käyttää myös konjakkia tms.) Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna sulaa hiljalleen sekaan.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua hiljalleen.

Sakeuden saa säädettyä tummalla maizenalla kohdilleen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Vkarppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, paistettu 466g467kcal11.8g1.8g44.7g8.3g
Pekoni, paistettu 339g1746kcal55.7g0g171.8g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti212g593kcal7.2g11.9g57.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl424g1441kcal8.5g12.7g148.3g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g64g48kcal4.8g6g0.3g0g
Oliiviöljy 85g749kcal0g0g84.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g64g464kcal0.6g0.6g50.8g0g
Kasvisliemi laimennettu 424g39kcal1.2g1.7g3.1g0.2g
Lihaliemi laimennettu 424g80kcal0g12.7g2.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11254kcal179.6g94.8g1126.8g17.2g
Valittu annoskoko2500g5627kcal89.8g47.4g563.4g8.6g
Annoskoko puolitettuna1250g2814kcal44.9g23.7g281.7g4.3g
Arvot/100g100g225kcal3.6g1.9g22.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165804