Elovena leipä

42 asteiseen veteen kaurahiutaleet ja kuivahiiva.

Sekoita loput aineet ja levitä jauhotetuin kävin pellille leivinpaperin päälle.

Anna kohota 40 minuuttia ja paista 200 asteessa n 20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 284g937kcal28.7g164.9g9.9g32.7g
Vehnäjauho puolikarkea 852g2924kcal86.8g596.6g10.2g29.8g
Vesi1184g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g26g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 28g115kcal0g28.4g0g0g
Suola, annos 3g7.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 118g1047kcal0g0g118.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10046kcal231g1579.8g277g125g
Valittu annoskoko2500g5023kcal115.5g789.9g138.5g62.5g
Annoskoko puolitettuna1250g2512kcal57.8g395g69.3g31.3g
Arvot/100g100g201kcal4.6g31.6g5.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173098