Makaronilaatikko kanasta

Kuori ja silppua vihannekset tehosekoittajalla.

Freesaa pannulla oliiviöljyssä.

Lisää jauhetut kanafileet ja pekoni.

Paista pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Mausta.

Anna hautua 10 minuuttia.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Kuumenna uuni 200C.

Sekoita ainekset ja kaada voidelluille uunivuoille - annoksesta tulee kaksi isoa pellillistä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma makaroni (raaka) (Raisio), annos 100g419g1466kcal75.4g247.2g16.3g25.1g
Kanafilee, 2 kpl, Lidl587g680kcal127.9g0g18.8g0g
Pekoni (Dulano)262g670kcal47.1g8.4g49.7g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g419g84kcal5.4g12.6g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)79g21kcal1g3.8g0.2g1.3g
Porkkana 63g21kcal0.4g3.5g0.1g1.6g
Selleri, annos 50g26g3.7kcal0.3g0.8g0g0g
Oliiviöljy 47g417kcal0g0g47.1g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 58g80kcal7.2g0.2g5.6g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 524g177kcal16g25.7g0.5g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl11g75kcal0g0g8.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7.3g7.6kcal0.6g1.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7406kcal562.6g606.8g295g56.2g
Valittu annoskoko2500g3703kcal281.3g303.4g147.5g28.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1852kcal140.7g151.7g73.8g14.1g
Arvot/100g100g148kcal11.3g12.1g5.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174360