Vispipuuro sukriksella

Keitä puolukoita vedessä, kunnes muuttuvat vaaleiksi.

Kuoria ei poisteta.

Makeuta lisäämällä Sukrista n. 1,5 - 2 dl oman maun mukaan.

Samalla lisätään mannaryynit.

Keitä hiljaisella tai hauduta n. 10 min., jäähdytä puuro kylmässä vesihauteessa välillä vatkaamalla.

Jäähtynyt puuro vaahdotetaan käsivatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mannasuurimo 293g926kcal29.8g186.1g3.2g10.2g
Vesi2007g0kcal0g0g0g0g
Puolukka 201g78kcal0.9g13.6g1g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2007kcal61.4g399.4g8.4g30.8g
Valittu annoskoko2500g1003kcal30.7g199.7g4.2g15.4g
Annoskoko puolitettuna1250g502kcal15.4g99.9g2.1g7.7g
Arvot/100g100g40kcal1.2g8g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174967