Kukkakaali-auramuhennos

Keitä kukkakaali niukassa vedessä kypäksi.

Lisää suolaa veteen maun mukaan kaada liika vesi pois sekoita keiju ja aura sekaan mausta mustapippurilla ja kirvelillä.

Soseuta, kun aura ja keiju ovat sulaneet.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Puputytteli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit1529g260kcal24.5g33.6g3.1g29.1g
Aurajuusto (Valio), annos 17g184g624kcal36.7g0g53.2g0g
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.23g126kcal0.2g0.2g13.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 765g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2020kcal122.8g67.6g140.2g58.2g
Valittu annoskoko2500g1010kcal61.4g33.8g70.1g29.1g
Annoskoko puolitettuna1250g505kcal30.7g16.9g35.1g14.6g
Arvot/100g100g40kcal2.5g1.4g2.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176190