Maalaissalaatti

1 pussi salaattisekoitusta
6 kpl kananmunia
1 rkl salaatti kapriksia
1 kg perunoita
1/2 punasipuli

Sinappikastike
2 rkl sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl ruokaöljyä
suolaa
valkopippuria

Keitä kananmunia 6 1/2 minuuttia.

Jäähdytä ja kuori
Keitä perunat ja kuutioi.

Laita perunat ja kananmunat isolle vadille.

Laita joukkoon kaprikset
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattisekoituksen kanssa.

Laita salaatti perunoiden päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaattisekoitus (mm. rucola) (Aldi), annos 100g290g41kcal5.5g3.5g0.6g0g
Kananmuna, keitetty 479g683kcal59.9g1.4g49.1g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro22g6.7kcal0.5g0.9g0.1g0.7g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1452g1100kcal27.1g223.9g2.9g14.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Sinappi 47g61kcal2g6.6g2.8g0.8g
Valkoviinietikka (Rajamäen)22g4.4kcal0g1.4g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 131g1154kcal0g0g130.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6132kcal191.6g481g372.2g34g
Valittu annoskoko2500g3066kcal95.8g240.5g186.1g17g
Annoskoko puolitettuna1250g1533kcal47.9g120.3g93.1g8.5g
Arvot/100g100g123kcal3.8g9.6g7.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182174