Kar-pata

Ota paistipussi (0-3 kg) ja aloita täyttäminen raa'alla lihalla.

Ripottele päälle merisuolaa ja halutessasi pippuria.

Pilko juurekset isoiksi paloiksi (2*2cm) ja lisää lihan päälle.

Lisää loput ainekset: valutetut pavut, hillosipulit ja yhteen sekoitettu tomaattipyre ja oliiviöljy.

Sulje pussi ja tee pieni reikä päälle.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Alkuperäinen ohje sisälsi karjalanpaistilihoja, mutta niitä ei ollut meidän kaupassa, joten varioin :D .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g1062g1274kcal180.5g17g52g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g419g314kcal23g50.3g2.1g0g
Hillosipulisäilyke 111g54kcal1.3g10.5g0.2g1.8g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g111g82kcal5g14.3g0.2g0g
Porkkana 205g67kcal1.3g11.4g0.4g5.2g
Lanttu 316g91kcal3.2g14.5g0.9g5.7g
Valkosipuli 47g51kcal3.7g7.7g0.3g1g
Sipuli (kuorittu)158g43kcal2.1g7.6g0.3g2.7g
Rypsiöljy 71g629kcal0g0g71.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5211kcal440.2g266.6g255g32.8g
Valittu annoskoko2500g2605kcal220.1g133.3g127.5g16.4g
Annoskoko puolitettuna1250g1303kcal110.1g66.7g63.8g8.2g
Arvot/100g100g104kcal8.8g5.3g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182457