Kesälasagne

Tee Dolmiosta ja jauhelihasta kastike tai käytä edellispäivältä jäänyttä kastiketta.

Laita kattilaan kerma ja maito, kuumenna kiehuvaksi.

Raasta juusto ja lisää noin puolet kastikkeeseen, sekoita kunnes juusto on sulanut.

Mausta mielesi mukaan ja suurusta lopuksi vehnäjauhoilla.

Leikkaa kesäkurpitsa noin puolen sentin viipaleiksi.

Lado uunivuokaan pohjalle puolet jauhelihakastikkeesta ja sen päälle puolet kesäkurpitsa viipaleista ja puolet juustokastikkeesta.

Toista kerrokset ja ripottele päälle loppu juustoraaste.

Paista 225 asteessa kunnes pinta on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 595g107kcal3.3g14.9g2.4g4.2g
Dolmio Light Classico Bolognese425g157kcal5.1g33.2g0.4g3g
Jauheliha, sika-nauta 340g753kcal59.5g0g57.8g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g425g468kcal9.8g17g42.5g0g
Maito, Kevyt510g235kcal16.3g24.5g7.7g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g170g612kcal47.6g3.4g45.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 34g117kcal3.5g23.8g0.4g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4898kcal290.2g233.6g314.2g16.8g
Valittu annoskoko2500g2449kcal145.1g116.8g157.1g8.4g
Annoskoko puolitettuna1250g1225kcal72.6g58.4g78.6g4.2g
Arvot/100g100g98kcal5.8g4.7g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182806