Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio956g860kcal43g47.8g57.4g0g
Paprika vihreä 239g51kcal2.2g6g0.7g4.5g
Purjosipuli 191g44kcal3.5g4.6g0.4g4g
Sinappi 48g63kcal2.1g6.7g2.9g0.8g
Tilli, tuore 14g4.3kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Kananmuna, keitetty 1052g1500kcal131.5g3.2g107.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5044kcal365.6g136.8g338.6g19.2g
Valittu annoskoko2500g2522kcal182.8g68.4g169.3g9.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1261kcal91.4g34.2g84.7g4.8g
Arvot/100g100g101kcal7.3g2.7g6.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251