Pannukakku (täysmaitoa + voita)

(Reseptistä tulee pellillinen pannaria)

Sekoita kuivat aineet.

Lisää maito, munat sekä sulatettu, jäähtynyt voi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja paista 200-225 asteessa n. ½ tuntia.

Tarjoile hillon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1152 grammaa

Villasukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1737g1099kcal52.1g83.4g60.8g0g
Sokeri 277g1124kcal0g276.5g0g0g
Leivinjauhe 11g19kcal0.6g4.1g0g0.1g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8.7g35kcal0g8.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 239g341kcal29.9g0.7g24.5g0g
Voi 217g1575kcal2.6g0.9g176.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8383kcal170.4g748.4g523.6g0.2g
Valittu annoskoko2500g4192kcal85.2g374.2g261.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna1250g2096kcal42.6g187.1g130.9g0.1g
Arvot/100g100g168kcal3.4g15g10.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185979