Voi-rypsiöljy-vesilevite

Huoneenlämmössä pehmitettyä voita 100 g, 1 dl kylmäpuristettua rypsiöljyä sekoitetaan samettimaiseksi seokseksi sähkövatkaimella.

Lopuksi lisätään vesi pikkuhiljaa ja sekoitetaan edelleen kunnes seos on tasaista.

Maustetaan halutessa suolalla ja vaikkapa valkosipulilla tai yrteillä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Satsu82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 862g6254kcal10.3g3.4g700.9g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 776g6861kcal0g0g775.9g0g
Vesi862g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g26229kcal20.6g6.8g2953.6g0g
Valittu annoskoko2500g13115kcal10.3g3.4g1476.8g0g
Annoskoko puolitettuna1250g6557kcal5.2g1.7g738.4g0g
Arvot/100g100g525kcal0.4g0.1g59.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188025