Jauhelihapihvi

Laita ainekset sekaisin ja mausta maun mukaan mm. valkosipulilla, jauhelihamausteella, paprika-mausteella jne...

Jaa taikina 9 osaan ja tee pihveiksi.

Pihvit ovat paistuttuaan n. 35 g painoisia.

Uunissa 225 astetta n.20 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1695g3753kcal296.6g0g288.1g0g
Kananmuna kuoreton 233g332kcal29.1g0.7g23.9g0g
Tuorejuusto, Ruohosipuli kevyt, Pirkka191g343kcal9.5g12.8g28.6g5.7g
Sipuli (kuorittu)381g103kcal5g18.3g0.8g6.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9064kcal680.4g63.6g682.8g24.4g
Valittu annoskoko2500g4532kcal340.2g31.8g341.4g12.2g
Annoskoko puolitettuna1250g2266kcal170.1g15.9g170.7g6.1g
Arvot/100g100g181kcal13.6g1.3g13.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189333