Tex-mex kesäkurpitsavuoka

Pese kesäkurpitsa ja viipaloi se. Kuori ja leikkaa (3 isoa) perunat ohuiksi viipaleiksi.

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.

Paista pannulla sipulit ja jauheliha kypsiksi.

Lisää pannulle mausteseos ja tomaattimurska.

Anna kastikkeen hautua noin 5 minuuttia.

Voitele uunivuoka ja lado sinne vuorotellen kesäkurpitsa- ja perunaviipaleita, jauhelihakastiketta ja juustoraastetta.

Jätä päällimmäiseksi kerrokseksi kastiketta ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Mervik72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 618g112kcal3.5g15.5g2.5g4.3g
Peruna, vanha, kuorittu 309g235kcal5.8g47.9g0.6g3.1g
Sipuli 6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 22g191kcal0g0g21.6g0g
Tomaattimurska 773g227kcal4.3g40.9g1.5g14.7g
Polar 15% juustoraaste (150g)155g402kcal47.9g0g23.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha618g1026kcal117.4g0g61.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4389kcal358g209.2g222.4g44.4g
Valittu annoskoko2500g2195kcal179g104.6g111.2g22.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1097kcal89.5g52.3g55.6g11.1g
Arvot/100g100g88kcal7.2g4.2g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190200