Mantelileipä ilman juustoa

Vatkaa kananmunat.

Lisää rahka.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää muna-rahkan sekaan.

Tee pellille 5-6 pyöreää kakkaraa ja anna kohota sen aikaa kun uuni lämpeää.

Paista 225 uunissa kauniin ruskeiksi.

Paistuvat aika nopeesti.

Halkaise ja täytä mielesi mukaan.

Itse tykkään paahtaa näitä aamupalaksi leivänpaahtimessa.

Käyvät myös hyvin hampurilais-sämpylän korvikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1068g1523kcal133.5g3.2g109.5g0g
Rahka, maitorahka, maustamaton, rasvaa <0,5 %, vähälaktoosinen 485g284kcal47.6g15g1.9g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g97g10kcal1.5g0g0.6g82.5g
Leivinjauhe 97g171kcal5g36.7g0g0.5g
Manteli, jauhettu, n. 1dl583g3507kcal140.4g38.4g314.6g40.8g
Vehnälese 87g199kcal11.6g13.5g3.9g32.8g
Seesaminsiemen, kuorineen 83g557kcal22.2g5.7g47.9g10.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g12501kcal723.6g225g956.8g333.6g
Valittu annoskoko2500g6250kcal361.8g112.5g478.4g166.8g
Annoskoko puolitettuna1250g3125kcal180.9g56.3g239.2g83.4g
Arvot/100g100g250kcal14.5g4.5g19.1g6.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197855