Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium452g81kcal4.5g13.6g0.9g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)904g588kcal28.9g43.4g31.6g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 226g690kcal7.9g9.5g67.8g1.1g
Katkarapu 452g309kcal65.3g0g5g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 452g1540kcal119.8g0g116.2g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g14g47kcal1.4g10.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6508kcal455.6g153.6g443.6g2.2g
Valittu annoskoko2500g3254kcal227.8g76.8g221.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1627kcal113.9g38.4g110.9g0.6g
Arvot/100g100g130kcal9.1g3.1g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198040