Punajuuri-jauheliha vuoka

Keitä riisiä vedessä n. 10 min. Kuori ja raasta punajuuret.

Ruskista jauheliha ja sipuli, mausta liha.

Kaada riisi/vesiseos punajuuriraasteeseen ja sekota.

Laita punajuurta ja jauhelihaa vuokaan kerroksittain ja kaada munamaito päälle.

Paista 200 n. tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 921g354kcal9.2g63.6g1.8g23g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha369g612kcal70g0g36.8g0g
Sipuli 92g28kcal1.2g4.4g0.2g1.6g
Basilika, kuivattu 0.9g2.3kcal0.1g0.2g0g0.4g
Suola, annos 3g4.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.8g7.7kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Kananmuna kuorineen punnittu 111g139kcal12.2g0.3g10g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen461g152kcal15.2g22.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 461g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 78g268kcal4.7g59.2g0.5g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3124kcal225.8g302.8g98.8g55g
Valittu annoskoko2500g1562kcal112.9g151.4g49.4g27.5g
Annoskoko puolitettuna1250g781kcal56.5g75.7g24.7g13.8g
Arvot/100g100g63kcal4.5g6.1g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198686