Perukan uunilammas

Sivele öljy, suola, pippurisekoitus ja yrttisekoitus lihan pintaan.

Uuniin 200 astetta, noin 1,5-2 tuntia.

Muut aineet kastikkeeksi uunivuokaan mukaan.

Anna vielä kiehahtaa hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lampaanliha vähärasvainen 1748g3205kcal332.2g0g209.8g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 8.7g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 79g696kcal0g0g78.7g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)437g372kcal4.4g15.3g30.6g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g87g26kcal0.9g3.5g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)87g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Ruskea suuruste, Maizena52g199kcal0.5g48.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9042kcal678.2g142.6g639.8g3g
Valittu annoskoko2500g4521kcal339.1g71.3g319.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna1250g2261kcal169.6g35.7g160g0.8g
Arvot/100g100g181kcal13.6g2.9g12.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200912