Mandariinikana kastike

Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Hennuli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g1295g2332kcal318.7g37.6g99.6g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g864g1036kcal24.2g44g86.4g3.5g
Sipuli (kuorittu)216g58kcal2.8g10.4g0.4g3.7g
Rypsiöljy 43g382kcal0g0g43.2g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g65g73kcal0.5g14.9g0g0g
Valkosipuli 17g19kcal1.4g2.8g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7800kcal695.2g219.4g459.4g15.2g
Valittu annoskoko2500g3900kcal347.6g109.7g229.7g7.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1950kcal173.8g54.9g114.9g3.8g
Arvot/100g100g156kcal13.9g4.4g9.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202117