Ruotsalainen kaalilaatikko

Paista kaali osissa.

Lorauttele siirappia pehmeälle kaalelle, mutta jätä osa pintaan.

Keitä riisi.

Sekoita raakajauheliha, riisi ja hakattu sipuli.

Laita puolet paistetusta kaalista pohjalle, päälle jauheliha seos tasaiseksi kerrokseksi ja päälle loput kaalesta.

Laita säästynyt siirappi viimeisenä.

Paista tunti 200 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Satuile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1876g450kcal22.5g63.8g3.8g39.4g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g24g108kcal0.1g0.1g12g0g
Siirappi 131g396kcal0.1g97.3g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha375g623kcal71.3g0g37.5g0g
Sipuli 94g28kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3211kcal190.4g331.4g107g82g
Valittu annoskoko2500g1605kcal95.2g165.7g53.5g41g
Annoskoko puolitettuna1250g803kcal47.6g82.9g26.8g20.5g
Arvot/100g100g64kcal3.8g6.6g2.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209896