Tonnikalabulluka (vhh)

1 prk tonnikalaa
1 kananmuna
1 rkl turkkilaista jogurttia
1 rkl sitruunamehua
1/2 rkl soijakastiketta
voita paistamiseen

Sekoita ainekset tahnaksi, tee tahnasta bullukat (tahna on aika kosteaa, ei kannata tehdä liian isoiksi, jotta eivät hajoa pannulla) ja paista voissa noin 5min per puoli.

Syö lämpinä salaatin ja vihannesten kanssa.

Kerralla voi tehdä myös isomman satsin ja bullukoi voi vetästä suoraan jääkaapista naposteluun.

Tosi hyvä vaihtoehto niille, jotka ovat kyllästyneet syömään tonnikalaa pelkästään purkista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Cowpee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)1534g2515kcal383.4g13.8g101.2g0g
Kananmuna kuoreton 562g802kcal70.3g1.7g57.6g0g
Turkkilainen maustamaton jogurtti (Lindahls), annos 250g153g198kcal6.4g7.8g15.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton102g22kcal0.3g1.6g0g0.1g
Voi 72g519kcal0.9g0.3g58.2g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)77g63kcal7.3g8.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8238kcal937.2g67.2g464.6g0.2g
Valittu annoskoko2500g4119kcal468.6g33.6g232.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna1250g2060kcal234.3g16.8g116.2g0.1g
Arvot/100g100g165kcal18.7g1.3g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213607