Lihapullapanni

Paseerattu tomaatti ja muut sörssätään yhteen, kuumennetaan niin että osasto "muut" sulavat ja sekoittuvat joukkoon.

Maustetaan fondilla tai vastaavalla, pippurilla ja valkosipulikin voi tehdä terää.

Kaadetaan uunivuokaan lihapullien päälle, jotka on tehty "Lihapullat pannia varten"-ohjeen mukaan, mutta joita ei ole vielä paistettu.

Uunissa +225c ja noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1592g398kcal20.7g66.9g3.2g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g637g1783kcal15.9g22.3g178.3g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 212g368kcal16.1g4.9g31.8g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g59g54kcal1.8g2.1g4.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5203kcal109g192.4g435g0.8g
Valittu annoskoko2500g2602kcal54.5g96.2g217.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna1250g1301kcal27.3g48.1g108.8g0.2g
Arvot/100g100g104kcal2.2g3.8g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214112