Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g435g74kcal1.7g10.9g2.6g0g
Sipuli, paistettu 348g352kcal4.5g16.9g28.5g6g
Pekoni, paistettu 609g3135kcal100.1g0g308.5g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g196g294kcal35.2g2.2g17.6g0.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 870g2871kcal17.4g26.1g304.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g44g317kcal0.4g0.4g34.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g14084kcal318.6g113g1392.6g12.4g
Valittu annoskoko2500g7042kcal159.3g56.5g696.3g6.2g
Annoskoko puolitettuna1250g3521kcal79.7g28.3g348.2g3.1g
Arvot/100g100g282kcal6.4g2.3g27.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776