Tomaattikeitto Minski ja Make

Kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli öljyssä kattilassa.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio, paseerattu tomaatti ja mausteet.

Sekoita.

Leikkaa leipä kuutioiksi ja lisää kattilaan.

Sekoita.

Anna kiehua 15 min hiljalleen kannen alla.

Lisää tuorejuusto.

Kuumenna vielä 3 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Make67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g14kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Sipuli 93g28kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Rypsiöljy 23g201kcal0g0g22.8g0g
Vesi1180g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef (Knorr), annos 100g47g43kcal1.4g1.7g3.3g0.3g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g843g211kcal11g35.4g1.7g0g
Sokeri 6.7g27kcal0g6.7g0g0g
Mustapippuri 1.7g4.7kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Timjami 1.7g4.8kcal0.2g0.5g0.1g0.6g
Chili, jauhettu (), annos 6g3.4g12kcal0.4g1.8g0.6g1.2g
Reilu vehnäleseleipä, Oululainen, 1 pala=29g118g307kcal11.8g55.5g3.5g6g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton169g270kcal13.5g6.7g21.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2244kcal81.6g231.2g108.6g20.8g
Valittu annoskoko2500g1122kcal40.8g115.6g54.3g10.4g
Annoskoko puolitettuna1250g561kcal20.4g57.8g27.2g5.2g
Arvot/100g100g45kcal1.6g4.6g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217175