Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1393g590kcal136.6g5.6g1.4g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 905g1205kcal76.4g159.3g18.1g45.3g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.5g0.2g0.6g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton105g22kcal0.3g1.7g0g0.1g
Persilja 14g3.8kcal0.2g0.2g0g1.1g
Rypsiöljy 49g431kcal0g0g48.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4563kcal431.4g342.6g136.8g94.2g
Valittu annoskoko2500g2282kcal215.7g171.3g68.4g47.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1141kcal107.9g85.7g34.2g23.6g
Arvot/100g100g91kcal8.6g6.9g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698