Hyydykekakku (marja-jogurtti)

Digestivekeksit ja sulatettu voi sekaisin ja painellaan vuokan (18cm) pohjalle.

Sekoitetaan rahka ja jogurtti ja marjat.

Liotetaan liivatelehdet kylmässä vedessä ja sekoitetaan puristettuna tilkkaan juuri kiehautettua vettä.

Sekoitetaan liivatevesi marjajogurttirahkaan.

Kaadetaan seos vuokaan piparipohjan päälle.

Hyydytetään muutama tunti jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 601 grammaa

Jonnag86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestivekeksi (Lu), annos 100g458g2023kcal34.8g306.6g73.2g18.3g
Voi (perinteinen meijerivoi)146g1048kcal0.1g0.1g116.5g0g
Liivatelehti, gelatiini25g87kcal21.4g0g0g0g
Jogurtti, maustamaton A (Valio) 100 g, 1 dl312g187kcal11.9g15.6g7.8g0g
Maitorahka (Pirkka)1040g686kcal124.8g41.6g3.1g0g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g62g250kcal0.3g53.7g3.1g0g
Vadelma 291g120kcal2.9g11.9g2.3g10.8g
Mustikka metsä- 166g73kcal0.8g10.6g1g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8948kcal394g880.2g414g69.2g
Valittu annoskoko2500g4474kcal197g440.1g207g34.6g
Annoskoko puolitettuna1250g2237kcal98.5g220.1g103.5g17.3g
Arvot/100g100g179kcal7.9g17.6g8.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218475