Kana-Kasvis-Kastike

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää kanat.

Ruskista kanoja tovi ja heitä sekaan paprikat ja tomaatit.

Lisää myös herkkusienet.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Ainesten ollessa suunnilleen kypsiä lisää kerma sekä paseerattu tomaatti.

Kastikkseeseen saa lisää makua liuottamalla yhden kanaliemikuution veteen ja lisäämällä sen ennen kermaa ja paseerattua tomaattia.

Hauduta kastiketta lopuksi hetken aikaa.

Valmistus vie noin 15 min. Lisukkeeksi sopii pasta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g162g44kcal2.1g7.8g0.3g2.8g
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g878g966kcal201.9g0g15.8g0g
Paprika, punainen278g71kcal2.5g12.8g1.1g5.6g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g293g73kcal3.8g12.3g0.6g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen351g70kcal2.1g13.3g1.1g4.9g
Herkkusieni säilyke 209g36kcal4.4g0.4g0.6g5g
Ruokaöljy keskiarvo 37g323kcal0g0g36.5g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P293g176kcal2.9g13.2g11.7g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3516kcal439.4g119.6g135.4g40.2g
Valittu annoskoko2500g1758kcal219.7g59.8g67.7g20.1g
Annoskoko puolitettuna1250g879kcal109.9g29.9g33.9g10.1g
Arvot/100g100g70kcal8.8g2.4g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219855