Seitigratiini (kevyt), gluteeniton, munaton

1. Sulata seiti.

2. Viipaloi halkaistu, huuhdeltu purjo.

Kuumenna rasva pannulla ja kullota purjoviipaleita muutama minuutti.

Lisää ruokakerma ja mausteet.

3. Nosta kalafileet uunivuokaan.

Kaada päälle purjokastike ja ripoittele pinnalle kaprikset.

4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g1362g954kcal218g0g4.1g0g
Purjosipuli 341g78kcal6.2g8.2g0.7g7.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl17g153kcal0g0g17g0g
Ruokakerma Valio 5%681g409kcal8.2g19.1g34.1g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 3.4g10kcal0.4g1.4g0.1g0.9g
Kapris etikkaliemessä, Figaro85g26kcal1.8g3.6g0.4g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3259kcal469.2g64.6g112.8g21.6g
Valittu annoskoko2500g1629kcal234.6g32.3g56.4g10.8g
Annoskoko puolitettuna1250g815kcal117.3g16.2g28.2g5.4g
Arvot/100g100g65kcal9.4g1.3g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220968