Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1026g217kcal12.3g34.9g2.1g21.5g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 785g1785kcal149.1g0g133.4g0g
Vesi181g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 13g28kcal4g0.8g0.9g0.1g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g121g15kcal1.8g1.8g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g241g821kcal4.8g7.2g86.9g0g
Kananmuna kuoreton 133g189kcal16.6g0.4g13.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6109kcal377.2g90.2g473.8g43.2g
Valittu annoskoko2500g3055kcal188.6g45.1g236.9g21.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1527kcal94.3g22.6g118.5g10.8g
Arvot/100g100g122kcal7.5g1.8g9.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221513