Mustikkavispipuuro

Kiehauta vesi ja mustikat sekä sokeri.

Lisää kiehuvaan veteen mannasuurimot ja keitä koko ajan sekoittaen 2-5 minuuttia.

Lisää suola ja anna hautua 3 minuuttia.

Laita kattila kylmään vesihauteeseen ja vatkaa jäähtynyttä puuroa muutama minuutti, kunnes puuro on kuohkeaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Dust
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1518g0kcal0g0g0g0g
Pakastemustikka (Crop´s), annos 100g607g237kcal4.2g54.6g0g15.8g
Sokeri 65g262kcal0g64.4g0g0g
Speltti mannasuurimo (Sunspelt), annos 100g304g1159kcal45.5g227.6g9.1g24.9g
Suola, annos 3g7.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3316kcal99.4g693.2g18.2g81.4g
Valittu annoskoko2500g1658kcal49.7g346.6g9.1g40.7g
Annoskoko puolitettuna1250g829kcal24.9g173.3g4.6g20.4g
Arvot/100g100g66kcal2g13.9g0.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221970