TUOREPASTA-JAUHELIHALAATIKKO

1. Tuorepasta keitetään ohjeen mukaisesti ja sen jälkeen kaadetaan keitin vesi pois ja sekoitetaan 1 rkl rypsiöljyä tuorepastaan.

2. Raasta porkkana raasteeksi, pieni sipuli ja tomaatit.

Lisää ne jauhelihan sekaan paistinpannulle ja kypsennä jauheliha.

Lisää myös jauhelihamauste kypsennyksen aikana.

3. Sekoita pasta ja jauhelihasotku keskenään, laita uunivuokaan ja kaada ruokakerma sekaan.

Päälle ripottele juustoraastetta.

Paista uunissa n. 30min, 200-225 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Fettuccine (Pirkka)544g1508kcal59.9g277.7g15.8g15.2g
Sika-nauta jauheliha (Snellman)871g2430kcal156.8g0g200.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g33g1kcal0g0.3g0.3g0g
Porkkana 118g38kcal0.7g6.5g0.2g3g
Sipuli (kuorittu)78g21kcal1g3.8g0.2g1.3g
Luumutomaatti pirkka, 83g150g30kcal0.9g5.7g0.5g9g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%237g546kcal68.8g5.9g28.5g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%436g523kcal12.6g19.6g43.6g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g33g294kcal0g0g32.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10783kcal601.4g639g644.2g57g
Valittu annoskoko2500g5392kcal300.7g319.5g322.1g28.5g
Annoskoko puolitettuna1250g2696kcal150.4g159.8g161.1g14.3g
Arvot/100g100g216kcal12g12.8g12.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222945