Nadan Karppisämpylä

Muna ja jugurtti sekaisin hyvin.

Kuivat aineet yhteen ja muniin sitten sotketaan.

Juusto viimeiseksi.

Nyt laitettaan uuni päälle ja annetaan taikinan olla ja sitten pyöritellään mukavan kokoisia pallosia ja uuniin 225 ja noin 15 minuuttia, kunnes väri on kivan ruskehtava.

Resepti alunperin ollut Karppaus.

Infossa

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g176g1055kcal36.9g11.6g95g0g
Soijajauhot, Soyolk132g528kcal51.4g21.1g26.4g15.8g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g645g922kcal80.6g1.9g66.4g0g
Leivinjauhe 59g103kcal3g22.2g0g0.3g
Seesaminsiemen, kuorineen 53g356kcal14.2g3.6g30.6g6.5g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g469g605kcal19.7g23.9g46.9g0g
Fiber husk (1rkl=10g)35g3.5kcal0.5g0g0.2g29.9g
Vehnälese 53g120kcal7g8.1g2.4g19.8g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa879g2638kcal202.2g0g202.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g12660kcal831g184.8g940.2g144.6g
Valittu annoskoko2500g6330kcal415.5g92.4g470.1g72.3g
Annoskoko puolitettuna1250g3165kcal207.8g46.2g235.1g36.2g
Arvot/100g100g253kcal16.6g3.7g18.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223035