Kaalipata (soijalla)

140 g soijarouhetta
1 pienehkö varhaiskaali
2 porkkanaa
3 sipulia
1 L vettä
mausteita maun mukaan, esim.

suolaa, maustepippuria ja meiramia

Turvota soijarouhe kiehuvassa vedessä.

Lisää paloitellut sipuli ja porkkanat, kuullota hetki.

Lisää paloiteltu kaali ja noin 2 dl vettä, laita kansi padan päälle ja hauduta kauan, siis ainakin tunti, mutta mitä pidempään sen parempaa.

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta ja herkuttele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 583 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, vaalea 150g577kcal57.8g69.5g3.5g15.3g
Kaali, valkokaali697g147kcal8.4g23.7g1.4g14.6g
Sipuli (käsittelemätön)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g140g39kcal0.8g8.3g0.3g3.5g
Vesi1288g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1650kcal139.8g224.6g11.4g74.4g
Valittu annoskoko2500g825kcal69.9g112.3g5.7g37.2g
Annoskoko puolitettuna1250g412kcal35g56.2g2.9g18.6g
Arvot/100g100g33kcal2.8g4.5g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223437