Tomaatti-kesäkurpitsa-aurajuustovuoka

Voitele vuoka öljyllä.

Lado pohjalle n.1 cm paksuiset kesäkurpitsaviipaleet.

Voitele kesäkurpitsaviipaloiden pinta ja ripottele päälle sitruunapippuria.

Lado sitten kesäkurpitsojen päälle n.1 cm paksuiset tomaattiviipaleet.

Ripottele päälle paketillinen aurajuustoa.

Paista 170-200 asteisessa uunissa 30-40 min. Syö sellaisenaan leivän kanssa tai riisin kanssa tai käytä lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Annu81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 65g577kcal0g0g65.2g0g
Kesäkurpitsa761g129kcal3g19g4.6g5.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1304g265kcal7.8g49.6g3.9g18.3g
Aurajuusto370g1257kcal73.9g0g107.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4455kcal169.4g137.2g361.8g47.2g
Valittu annoskoko2500g2227kcal84.7g68.6g180.9g23.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1114kcal42.4g34.3g90.5g11.8g
Arvot/100g100g89kcal3.4g2.7g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224569