Kesäkurpitsa tomaatti vuoka

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit ja laita vuokaan vuorotellen limittäin, mausta suolalla ja laita 200 asteiseen uuniin noin 30 minuuttia.

Ripottele päälle juusto raaste ja anna olla vielä hetki uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1389g251kcal7.8g34.7g5.6g9.7g
Tomaatti, tuore833g169kcal5g31.7g2.5g11.7g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa278g833kcal63.9g0g63.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2506kcal153.4g132.8g144g42.8g
Valittu annoskoko2500g1253kcal76.7g66.4g72g21.4g
Annoskoko puolitettuna1250g627kcal38.4g33.2g36g10.7g
Arvot/100g100g50kcal3.1g2.7g2.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227480